Tja
Door: Nicole
15 Maart 2005 | Thailand, Bangkok
Lieve allemaal,
Wat zijn we toch allemaal aan het doen? Ja het is leuk zo'n verslag maar ja wat doe je als je gewoon niet zoveel te vertellen hebt?
Dan ga je gewoon achter de computer wat letters in zitten tikken;)
We zijn net als jullie hard aan het werk, het verschil is dat het hier zo'n 35graden is en het bij jullie vriest en zelfs gesneeuwd heeft. Wel leuk hoor, kan je ook al schaatsen?
Gister zijn we naar een herdenkingsdienst geweest van een instructeur die hier is overleden. Eigenlijk 2 instructeurs, een stelletje. Ze zijn omgekomen in een brommer ongeval. Het was heel mooi. Bij een Boedistische tempel, Mitch haar ouders waren over vanuit Japan. Het hing er vol met bloemen, lampjes en wierook. Er was niet echt een dienst maar de monnikken gingen zingen en gebeden opzeggen. Tijdens een gebed kregen we water en moesten elkaar vast houden terwijl er water word overgeschonken in een ander bekertje. Waar dat precies voor was weet ik niet daar kom ik nog op terug. Garrith zijn lichaam was er niet want hij wordt terug gevlogen naar New Zealand. We waren heel blij dat deze dienst er was. Het is heel raar als je hoort dat iemand die je kent overlijdt en je er verder niets van hoort. Een groot deel van de duikwereld van samui was er en heeft afscheid kunnen nemen.
Het hoort niet dat mensen zo jong overlijden. Het maakt je ineens heel bewust dat niemand untoucheble is, ook wij niet. Uit voorzorg hebben we nu wel helmen gehaald en rijden natuurlijk heel voorzichtig.
Het was eigenlijk niet de bedoeling jullie ongerust te maken met dit verhaal, maar het kwam uit mijn vingers zetten. Het houd ons allemaal erg bezig.
Maar het leven gaat door en we werken elke dag. Leven erg naar ons vertrek naar Egypte toe. We hebben daar nog geen werk maar er zijn 70 duikscholen daar moet best lukken denken we. Nog een maandje.
Ben weer even uitgetypt,
veel liefs Thijs en Nic
Dan ga je gewoon achter de computer wat letters in zitten tikken;)
Ben weer even uitgetypt,
veel liefs Thijs en Nic
15 Maart 2005 - 09:20
Chris:
Leuk om te horen dat jullie nieuwe wateren opzoeken!
Veel succes met de verhuizing.Dit keer zal ik er helaas niet zijn om de bank in te wijden.
Ben inmiddels in Australie beland. Tis wel weer even anders. En dan vooral de mensen die hier reizen totdusver. Ik heb al "backpackers" gespot met 2 koffers en een beautycase. Dat zegt genoeg lijkt mij...:s
Toeiii. -
15 Maart 2005 - 09:35
Ans:
Verstandig dat jullie helmen hebben gehaald, wel gebruiken hè. Anders kom ik persoonlijk kontroleren. (want de politie doet dit niet) -
15 Maart 2005 - 12:05
Joost:
Zo zie je maar dat ook de dood een mooie kant van het leven belicht door een herdenking. Na een flink pak sneeuw is vandaag ook in Nederland de lente aangebroken. Van 't weekend 20 graden! Succes met werken en een dikkeX, Joost -
15 Maart 2005 - 12:10
Merel En Wouter:
roept u maar ! welke maat helm heb je nodig?wel een echte ARAI he? probeer ook al voor cat en maarten een helm te regelen.
maar even serieus, het is niet leuk om zoiets mee te maken, maar het schud je inderdaad wel wakker dat niet alles vanzelfsprekend is. dus doe die helm alsjeblieft op hoe warm het ook is!
veel liefs merel en wouter -
15 Maart 2005 - 15:52
Hanny:
Hoop dat wij dit nooit hoeven mee te maken!!! Helmen en verzekeringen aub!! -
15 Maart 2005 - 15:53
Hanny:
nb Zit iedereen de hele dag te wachten op jullie mail??? Zoveel reacties al op 1 dag??? -
16 Maart 2005 - 13:53
Catelijne:
maar goed dat er zoiets bestaat als internet, om je hart zo af en toe te luchten...
Trouwens, van harte gefeliciteerd met je broer, thijs en met je 'zwager'(?), nicole!
Dikke kus -
16 Maart 2005 - 19:09
Essy:
leuk naar Egypte. maar dat zal best even anders zijn.
het echte tourisme. hoop dat jullie gauw wat vinden -
17 Maart 2005 - 12:55
Esther:
Zo zie je maar, het kan zo gebeuren. Wees alsjeblieft voorzichtig allebei en doe die helm op! Het lijkt me ook wel een heel indrukwekkende 'dienst' zoals je dat beschreef.
Dikke kus: XXXXx -
25 Maart 2005 - 10:28
Maarten (W1):
En? Hebben jullie de helmen nog op? Ik hoop het wel. Spannend zeg, naar Egypte. Als je nog enige taalassistentie nodig hebt dan kan ik dat tegen voordelig tarief regelen hoor!
Thijs, jammer dat je me niet hebt kunnen bereiken met bellen, volgende keer beter?
Liefs, Maarten