Verkocht!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu Verkocht!!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu

Verkocht!!!!

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg

11 Maart 2004 | Thailand, Bangkok

Lieve Allemaal,

Tjeetje wat is het allemaal snel gegaan. Afgelopen zondag zijn we naar een dag feestje gegaan. Bij het strant, niet erop. Er was een DJ en verder eigenlijk niks. Drinken moest je zelf meenemen. We hadden afgesproken met Rinske en Andrew en Tim reed met ons mee. Het groepje van het festival was weer compleet.

Erg leuke dag geweest, dit hadden we ook echt nodig na die dagen op de carmarket, jeetje wat wordt je daar depri van.

Maandag mochten we weer. Voor de verkoop leek het ons beter om Bram de Ram (schapenschedel) van Sjaak te verwijderen. Nu keken er wel mensen, nou ja met 1 oog en nog steeds geen proefritten.
Rinske en Andrew waren zo lief om s'avonds voor ons te koken, omdat ze het zo zielig vonden voor ons. We kregn gelijk wat verkoop tips om Sjaak er nog beter uit te laten zien.

Toen ging de telefoon, een zwitsers stel, of ze de bus konden zien. Natuurlijk, wij gelijk naar het centrum gereden. Na een kritische blik zouden ze ons nog terug bellen. Gelukkig gebeurde dit ook. Ze wilden de volgende ochtend een proefrit maken.

Dinsdag 9 uur ze wilden hem graag hebben!!!
Ze wilden hem alleen wel gekeurd hebben nou dat kon regeld worden. Helaas moest er nog het een en ander aan gedaan worden wat $300,- zou kosten, beetje onderhandelen en we konden de deal sluiten.

Met een big smile liepen we door het centrum. Gelijk maar naar het reisbureau om te kijken of we de vlucht om kunnen zetten. Je weet het antwoord al want we zitten nu in een bloedhete stad, BAngkok.

Tha air is geen malasian airline, maar het brengt ons op bestemming. Zelfs s'avonds laat voel je het verschil in temperatuur. We slapen in de goedkoopste hostel die we kunnen vinden, met muziek van de straat de hele nacht door. Natuurlijk kunnen we slapen.

Morgen gaan we naar koh Samui. We nemen de nacht trein en komen zaterdag aan, dan de bus en de boot.
Zijn we blij? JA heeeel blij. Eindelijk DUIKEN!
Veel liefs Nic en Thijs

• 11 Maart 2004 - 08:18

Esther:

Wat heerlijk dat Sjaak verkocht is! Nou zijn jullie dus lekker in Bangkok, heerlijk voor jullie. Geniet ervan.

Liefs,
    Esther

• 11 Maart 2004 - 08:24

Ans:

Zou ik bijna vergeten te reageren op jullie site. Nicole het moet voor jouw heerlijk vertrouwt voelen om terug te zijn in Thailand. Nu kan je het Thijs laten zien en voelen.
    Xjes

• 11 Maart 2004 - 12:14

Marjan:

Echt geweldig voor jullie
    en geniet er van

• 11 Maart 2004 - 13:16

Jokie:

Oh wat verschrikkelijk koh Samui.

Heerlijk!!!!!!
    dikke kuzz

• 11 Maart 2004 - 15:38

Merel:

hoi poesjes
    wouter stuurt binnenkort nog wat bijzondere adresjes waar je echt heen moet! en niet alleen voor het duiken! ; )
    groetjes

• 11 Maart 2004 - 20:07

Theo:

't Is soms niet bij te benen. Maar ... ben benieuwd naar jullie treinreis (gaan we ook doen) en geniet van het weer!
    Veel liefs, Theo

• 12 Maart 2004 - 11:05

Jook:

veel plezier in de green mango xxxxxxx

kuzz Jook en Frankieboy

• 13 Maart 2004 - 14:45

Hanny:

Heerlijk he Sjaak verkocht. Ben blij voor jullie. Lekker in de tropen !!

• 14 Maart 2004 - 19:47

André:

Leuk! Geweldig! Prima!
    En allemaal van die meelevende reacties voor jullie van het ene feest naar de volgende belevenis. Jaja, en ik dat allemaal lezen en maar gewoon werken en voor die vervelende kinderen van mij zorgen. Ik kan jullie één ding zeggen: "Ik ben jaloers!"

• 15 Maart 2004 - 17:33

Susan:

Gelukkig hebben jullie hem verkocht. Hele opluchting. Nu genieten van Thailand. Raar idee hoor dat jij het daar bloedheet hebt terwijl ik vorige week nog op een besneeuwde berg stond in Oostenrijk het hield niet op met sneeuwen. Jullie heel veel plezier met duiken en genieten van Thailand. Volgens mij goedkoper dan Nieuw Zeeland. kus van ons allemaal xxx

• 20 Maart 2004 - 17:39

Carolien Korsten:

Ha thijs,
    Weet niet of jij dit kan lezen maar wat ontzettend leuk dat jij daar lekker zit met je vriendin. Ik heb al zo lang niets van me laten horen. Nu je zussie is bij mij langs geweest afgelopen week erg gezellig. Tot misschien horens. Kus carolien

• 21 Maart 2004 - 21:04

Merel En Wouter:

nu is het onze beurt om jullie jaloers te maken!! wij gaan naar awakenings lekker puh!! (maar we zullen jullie wel missen daar)
    oja nicole de formule 1 wordt weer saai dit jaar dus je mist niet zoveel want schumacher blijft nummer 1 rijden.
    veel plezier nog !!

• 30 Oktober 2004 - 22:45

Merel Jansma:

lieve nicole,ik was vanavond bij fre en toen hoorde ik over jullie site.En heb 'm bij thuiskomst meteen even opgeGOOGLED. Wat handig zeg ik zal vanaf nu regelmatig kijken. liefs merel