Vrolijk Pasen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu Vrolijk Pasen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu

Vrolijk Pasen

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg

11 April 2004 | Thailand, Bangkok

Lieve allemaal,
Na een maand in Thailand is het de hoogtste tijd om ons visum te verlengen. Dit kan je op een dure manier doen en deze optie is maar voor 2 weken verlenging, of je kan de grens over. Je kan hier dus een tour boeken, borderrun genaamd. Je doet precies wat het woord je al verteld. Je gaat in 1 dag naar de grens met maleisie.

Om half 5 s'ochtends werden we opgehaald, we zijn natuurlijk al aardig wat gewend i.v.m. het duiken, maar dit wss echt te gek. Eerst een 1.5uur duren boottocht naar het vaste land, daar stond een busje klaar (gelukkig airco). Na een lange saaie rit kwamen we bij de grens. Eerst moesten we nog betalen omdat we een dag langer op dit visum zijn gebleven.

De grens overlopen een paar stempels halen en terug Thailand in, daar weer wat stempels halen en we kunnen weer een maand verder.

Na de zelfde rit terug, kwamen we brak aan, niet zo brak als andrew en Rinske, die vanuit new zealand hierheen gekomen zijn.
We hebben nu dus niet alleen 2 honden maar ook huisgenoten, heel gezellig allemaal.

Gister hoefden we helaas niet te duiken, maar het was een perfecte gelegenheid om Rinske en Andrew mee naar de watervallen te nemen. Echt genieten want dit water is tenminste echt koud en niet 30 graden.

s'Avonds werden we gebeld of we straks een nachtduik wilden assisteren, tuurlijk.
Er stond een behoorlijke wind, de lucht was helder, maar het gevoel was niet goed. Dat klopte, eenmaal onder raakte we elkaar al kwijt, zicht van nul komma nul. De klanten hebben het opgegeven en we zijn terug gegaan.

Rinske en andrew hadden Kill Bill (voor de film kenners) gekocht en die hebben we lekker gekeken en zijn nu druk op zoek naar het 2de deel.

Vandaag heb ik weer gestudeerd. Het is echt leuk om te leren, erg intressant allemaal. Ik moet echt pauzes voor mezelf opleggen anders ga ik maar door. Nog nooit met zoveel plezier zitten blokken.

Morgen avond is het thai nieuw jaar, ook wel waterfeest genoemd. We zijn er helemaal klaar voor met onze waterpistolen.

Vrolijk Pasen en Happy New year!!!
Veel liefs en knuffels Thijs en Nic

• 11 April 2004 - 13:02

Merel:

nou nicole als je leren zo leuk vind wil je dan ff mijn tentamens ook doen??
    het zijn er maar 6 en taalwetenschappen is echt heel leuk om te leren ! (not)
    nou zalig paasfeest en een gelukkig nieuw jaar alvast
    (nog 8 maanden en dan komen we eraan!!)
    grtjs en veel succes met leren en duiken

• 11 April 2004 - 19:26

Theo:

Ik heb zo mijn gedachtes bij dat leren ... waarom daar wel en met zoveel inspanning (en ook nog met goede punten (mail Thijs) en was het hier 'toen' maar afzien?
    (een goed verstaander snapt dit!!!)

• 12 April 2004 - 08:59

Hanny:

Wie vindt hier blokken leuk??? T of N???
    Die 8,9 en 10 zijn overdreven hoor Thijs, veel te veel!!

• 12 April 2004 - 09:03

Joep:

Alvast een gelukkig nieuw Thai-jaar toegewenst!
    Veel liefs van de afdeling Tilburg.

• 12 April 2004 - 09:04

Joep:

Alvast een gelukkig nieuw Thai-jaar toegewenst!
    Veel liefs van de afdeling Tilburg.

• 13 April 2004 - 06:38

Ans:

Ja, dat blokken verbaast mij ook!!!

• 14 April 2004 - 09:56

Je Zussie:

Door die hoge cijfers ben je nu helemaal het ideale kind!!!

• 14 April 2004 - 13:24

Maarten:

Jullie ook gelukkig nieuw jaar (welk jaar eigenlijk?). En ik ben net als de rest verbaast over jullie leerdrang. Als jullie toch voor jezelf en Merel bezig zijn; ik heb ook nog een aantal werkstukken die gemaakt moeten worden...

Liefs,

maarten

• 14 April 2004 - 14:45

André:

Ik wens jullie veel lees- en leergenot, ook in het Thaise nieuwe jaar enne ..
    blijf nog maar een poosje daar anders ken je hier voor die lui werkstukken maken en leren. (en dat gezeur over "oude" examenpunten)
    Wat een knappe foto, Thijs
    Vooruit een ouwe mannenkus!

• 14 April 2004 - 16:58

Cat:

geen tijd om te lezen v I heb nog 30 seconden mailtijd, maar ik lees het een andere keer . x cat

• 16 April 2004 - 16:23

Cat:

vorige keer bekeek ik jullie site, maar het duurde een eeuwigheid voor hij geopend was dus had ik nog maar een halve minuut over. Vandaar. Nu wel gelezen.... Enne heel leuk al dat leren. Ik ben blij dat ik dat even niet hoef. Veel plezier nog. Is de luchtpostbrief trouwens aangekomen?
    X