Gaat goed
Door: Nicole
02 Juni 2005 | Egypte, Dahab
Lieve Salam malikum,
Koele temam?
Ik weet het, het is al weer veel te lang geleden. Je kan er dus van uit gaan dat we druk zijn, hihihi, bekende uitdrukking in het 'echte' leven. Sinds we vorige maand beide een baan hebben gevonden zijn we aan het werk. We hebben ongelooflijk veel mazel gehad. Beide zijn we dagelijks aan het werk. Het is wel even wennen niet meer samen voor de zelfde duikschool te werken. Thijs werkt als enige instructeur bij Deep Blue Divers, er is sinds vorige week een instructeur bij, maar die heeft nog geen lessen gegeven en heeft haar examen alweer 2 jaar geleden gedaan. Thijs moet haar dus helemaal leren hoe het ook al weer was.
Hij heeft echt zijn handen vol.
Ik werk voor Sinai Divers Dahab, jaja, bij het Hilton. Ik zit dus niet in het centrum, wat best jammer is, want je ziet dus alleen maar mensen die hier werken. Het leuke is dat deze duikschool ook aan technischduiken doet, dus wie weet doe ik nog een curcus.
Ons huisje is nog steeds goed, maar onze douche is echt een pisstraaltje. Ken je die wc sproeiers, die hebben meer vermogen dan onze douche. Een goede reden om op zoek te gaan naar een ander huisje. Oke een andere reden is dat we nu nergens buiten kunnen zitten en de temperatuur aan het stijgen is.
We hebben ondertussen ook een visa run gedaan. Gelukkig veel makkelijker dan in Thailand, je hoeft het land niet eens uit. We hebben met 2 anderen een auto gehuurd en zijn naar El Tor gereden. We werden gestopt net voor bij Sharm el Sheik. Twoine had niet de juiste stempels. We konden deze halen bij de haven. Nadat we daar bij de grote baas zijn geweest, zijn we naar het viegveld gereden, want de baas kon haar de stempels niet geven. Bij het vliegved werden we door de beveiliging geloodst en konden voor de honderden wachtende toeristen gaan. Alles bij elkaar een vertraging van 2 uur, valt nog mee. In El Tor duurde het nog eens 2,5uur voordat alles geregeld was en we terug konden. Nog steeds makkelijker en korter dan thailand.
Even een stop in Sharm gemaakt, ze hebben een Mc Donalds. Helemaal volgegeten en met pijn in de buik terug naar Dahab. Even over Sharm, mijn advies GA ER NIET HEEN. Tenzij je van een Egyptische costa del sol houdt.
Ons poesje, Monster, is echt een monster. Erg actief. Ze was een beetje verkouden dus even bij de docter geweest. Ze heeft wat anti biotica gekregen en is al weer een stuk beter. Ze kon helaas nog niet gesteraliseerd worden omdat ze te jong is, binnen blijven dus.
Met ons gaat het goed, werken hard en verdienen eindelijk leuk. Als er mensen zijn die per direct naar Dahab willen en Duits spreken en het leuk vinden om achter de counter van Sinai divers te werken laat het me weten en stuur een mailtje. Je moet wel minimaal 3 maanden blijven.
Dat was het voor nu moet naar mijn studenten die de video zitten te kijken.
Veel liefs Marsalemma thijs en Nicole
Maarten: shukran allah deslarabic
Koele temam?
Hij heeft echt zijn handen vol.
Dat was het voor nu moet naar mijn studenten die de video zitten te kijken.
Veel liefs Marsalemma thijs en Nicole
Maarten: shukran allah deslarabic
02 Juni 2005 - 12:50
Ton Zuijderduin:
Ha die Nicole & Thijs!
Goede berichten aus Egypt!
Ik zou best die deutschen Touristen hinter die Counter willen, aber leider kein Zeit!
Vandaag gaat Jook met jullie chatten, misschien break ik wel even in. We vieren vandaag ook de verjaardag van Anne; dus het is best wel gezellig tussen alle sores op de SBBO. Heel veel succes verder en duikze ! -
02 Juni 2005 - 13:59
Jook:
Hai skatskie, hoop dat je op tijd achter msn zit .
Heb zin om ff lekker met je te "lullen" tot zo dikke kuzz Jook -
02 Juni 2005 - 14:19
Merel:
klinkt allemaal weer goed.
wist niet dat je in egypte ook weer borderrun moet doen.blijft vervelend.
Het integreren lukt ook al aardig! moet toch maar aan Maarten vragen wat jullie nou schrijven volgens mij worden we in de zeik genomen!
hier alles rustig dus om het op ze hollands te zeggen; Laters, mazzel en tot ziens maar weer!
merel -
02 Juni 2005 - 15:40
Esther:
Hey die Nicole en Thijs,
Leuk om weer wat van jullie te horen! Hier gaat alles goed, druk aan het werk, werk Alex is gelukkig super! Ivm de afstand kan je via fre ook altijd de laatste info krijgen.. Vraag er maar eens naar..! Dikke kus Xx -
03 Juni 2005 - 08:38
Theo:
Dat met monster .... hoort wel bij Nicole. Tekenend dat ik van Thijs niets over dat 'geval' hoor? Beconcurreren jullie elkaar nu? (omdat je elk bij een andere duikschool werkt?) -
05 Juni 2005 - 05:42
Chris:
Ik denk dat er aardig wat mensen jaloers op jullie zijn. Jullie ruilen het ene avontuur in voor een andere. Goed werk!
Ik ben nu in het Sharm van de oostkust,Byron Bay. Over commercie gesproken. Maar ik klaag niet want iedere dag zit deze jongen op zn boardje te wachten voor de perfect wave. Het surfen met dolfijnen is meer regel dan uitzondering maar blijft even prachtig.
Niet teveel appeltabak roken en werk ze!