Alles goed hier! - Reisverslag uit Dahab, Egypte van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu Alles goed hier! - Reisverslag uit Dahab, Egypte van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu

Alles goed hier!

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg

23 Juli 2005 | Egypte, Dahab

Lieve allemaal,

Om jullie gerust te stellen even een kort berichtje van ons. Hoewel Sharm maar een uur vanaf Dahab ligt zijn we erg geschrokken vanmorgen. Dit zal denken wij een grote invloed hebben op de toeristen stroom naar Dahab. Onze huisgenoten zijn al aan het zoeken naar vliegtickets. Zelf weten we het nog niet. Onze eerste reactie was ticket boeken en weg hier. Maar nu we wat gekalmeerd zijn weten we het nog niet zo. Echt bang voor een aanslag hier zijn we niet maar meer dat de mensen weg blijven en wij geen brood op de plank hebben. Maar goed alles ok hier dus! We houden jullie op de hoogte.

• 23 Juli 2005 - 14:52

Merel:

kom nou maar gewoon naar huis toe!
    grtjs merel

• 24 Juli 2005 - 17:21

Coby Van Kuilenburg:

Lieve Nicole en Thijs,
    Wij zijn ons rot geschrokken gelukkig is alles goed met jullie.
    Ik ben blij te horen dat jullie naar huis komen.
    Misschien (iets) veiliger dan Egypte!
    Tot ziens Coby en Joop

• 24 Juli 2005 - 18:36

Andre & Janneke:

We hoorden bij oma via Judith dat gelukkig alles goed is met jullie, fijn! We blijven wel op de hoogte van wat jullie nu gaan doen. Onze vakantie in de Eifel zit er op. Veel liefs de Kuijpertjes uit Ermelo!

• 25 Juli 2005 - 08:41

Marjan:

Hoi Nicole en Thijs,
    ben blij dat het met jullie ok is en veel succes met bedenken wat jullie gaan doen.
    dikke knuffel xx

• 26 Juli 2005 - 09:16

Arnold En Odette:

Dat was weer schrikken zeg. Blij dat alles goed gaat met jullie. Gelukkig waren we allemaal snel op de hoogte door de email! Weten jullie al wat jullie gaan doen? Keep us posted! xxx Arnold en Odette

• 26 Juli 2005 - 11:06

Rinske:

Gelukkig is alles goed met jullie! Ik wil graag dat jullie naar NL terugkomen, maar dat is vooral eigenbelang. Liefs, Rinske

• 01 Augustus 2005 - 11:07

Esther:

Lieve Nicole en Thijs,
    Hoorde van Fré en Tjeerd dat jullie het heerlijk hebben gehad samen, super fijn!!! Gelukkig is alles goed, wij vanaf de Dominicaanse Republiek gelijk Fré een sms sturen of alles goed was en gelukkig positief bericht!!

Tot zeer snel!!! HEERLIJK!!

Dikke kus