Naar huis... - Reisverslag uit Dahab, Egypte van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu Naar huis... - Reisverslag uit Dahab, Egypte van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu

Naar huis...

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg

03 Augustus 2005 | Egypte, Dahab

Lieve allemaal,

Het is genoeg, tenminste voor nu. Na de aanslagen hebben we besloten naar Nederland te komen. Ja das even schrikken he? Eerlijk gezegd hebben de bommen een beetje geholpen met de beslissing, zelf waren we al een beetje met de gedachte aan het spelen wat eerder naar NL te gaan. In oktober ofzo.

Het plan is, er is geen plan. Gewoon even kijken voelen in NL. Het is natuurlijk alweer 20 maanden geleden dat we een tijd in NL zijn geweest. We willen gewoon eens uit de kraan kunnen drinken, ons wc papiertje in de plee gooien, kroketje eten, nat geregent worden, in de file staan, filmpje kijken enz. enz.

Ja waarschijnlijk zijn we dat al gauw zat, als we iedereen weer geknuffeld hebben willen we misschien wel weer weg. Wie weet? Er is wel een plan in klad, vertrekken in december, januari. Waar heen? Centraal america, Palau? We zien wel. In elk geval zijn we volgende week in NL. Zondag komen we in Brussel aan en dan naar Moordrecht.

Nog steeds raar idee, veel liefs en tot gauw Thijs en NicX

• 03 Augustus 2005 - 12:20

Esther:

HEERLIJK!!!!!!!!!! Kan ik je eindelijk weer eens lekker knuffelen! Kan haast niet wachten, ach, het is al bijna zover..

• 03 Augustus 2005 - 13:25

Ton Zuijderduin:

leuk dat je weer voor effe terugkomt ! Je weet 't je kunt als het vriest nog steeds m'n handschoenen lenen voor op de brommer. Hoop je gauw weer eens in het echt te spreken
    groeten,
    Ton

• 03 Augustus 2005 - 16:26

Odette:

JIPPIE! wat een fantastisch nieuws. Leuk om jullie zo meteen weer even te zien in real life. Goeie reis en een dikke knuffel, tot snel.

• 03 Augustus 2005 - 18:02

Rinske:

Jottem!!! Goede reis gewenst en hopelijk tot heel gauw! Veel liefs, Rinske

• 04 Augustus 2005 - 01:32

Chris:

Dat had ik nou nooit gedacht! Ik heb zelf besloten om iets langer te blijven, tot eind oktober.
    Nou tot in NL dan en een goeie vlucht!

• 04 Augustus 2005 - 07:59

Wouter:

Supertof, kunnen we jullie weer 's een keer een potje inmaken met catannen! Jullie moeten nog wel ff wachten want we zitten nu nog een paar weekies in thailand, vandaag nog in phuket maar morgen gaan we 's op phi phi kijken en daarna richting koh pagn han en samui. tot over een week of 4.

• 04 Augustus 2005 - 14:18

Marjan:

Wat ontzettend gaaf dat jullie weer terug komen, wil jullie dan graag zien en vast houden hopelijk totgauw kus

• 07 Augustus 2005 - 11:45

Agnes:

nou dat natregenen ben je snel zat hoor! Want dat gebeurt ons hier nu dagelijks. Wel tof dat jullie terug komen. Ik hoop je gauw te zien op de SBBO.