Even kort
Door: Nicole
01 Juli 2004 | Thailand, Bangkok
Lieve allemaal,
Even een kort berichtje, want veel is er deze week niet gebeurt. We hebben ondertussen onze specialty's ook gehaald. Dit is een uitbreiding op de instructeurs cursus.
Nu wachten we op een nummer van PADI, zodat we les kunnen gaan geven.
In de tussentijd ben ik bezig de ramen te lappen, badkamers schoonmaken en andere schoonmaak activiteiten, want over nog geen 2 weken komen Thijs zijn ouders.
We hebben ook weer een rondje eiland gedaan. Gewoon een beetje rond scheuren en een lekker rustig strandje opzoeken om te eten.
Vannacht zijn we om half 1 opgestaan om ons Nederlands team bijtestaan. Alle hoop is gevestigd op oranje, we willen Nederland in de finale zien! Helaas heeft dat niet erg geholpen en moesten we genoegen nemen met een halve finale. Wel leuk om te zien dat er ook hier van die leipe Hollanders in het oranje lopen. Na de wedstrijd waren ze alleen wel een beetje stil. Jammer.
Morgen is het weer tijd voor onze maandelijkse borderrun. Dus weer om half 4 opstaan en naar de grens.
Nou dit was het maar even zoals ik al zei heb ik niet veel te vertellen.
Veel liefs Thijs en Nic.
PS. Maarten, heel veel plezier in Ghana,
Ton, leuk verhaaltje ben benieuwd naar de foto's,
Marjan, sterkte met je moeder,
Hanny, waarscheinlijk gebruik je de fleese niet maar voor de zekerheid zou ik hem meenemen en een regen cape en luchtige kleding,
Theo, we kunnen cdrom bekijken,
Fre, fijn dat je nog even belde,
Iedereen natuulijk een fijne vakantie!!!
Nu wachten we op een nummer van PADI, zodat we les kunnen gaan geven.
Nou dit was het maar even zoals ik al zei heb ik niet veel te vertellen.
Veel liefs Thijs en Nic.
PS. Maarten, heel veel plezier in Ghana,
Ton, leuk verhaaltje ben benieuwd naar de foto's,
Marjan, sterkte met je moeder,
Theo, we kunnen cdrom bekijken,
Fre, fijn dat je nog even belde,
Iedereen natuulijk een fijne vakantie!!!
01 Juli 2004 - 09:43
Ans:
Vreselijk he, 2 badkamers. -
01 Juli 2004 - 09:49
Esther:
Helaas heeft zelfs jullie fanatieke actie niet geholpen! Wel erg leuk dat jullie er gewoon voor uit gaan..!!
Dikke kus: XXXXXXxxx -
01 Juli 2004 - 12:31
Denny Beus:
Haya Nic en Thijs,
Super om zo nu en dan een berichtje te lezen, ik had een hoop in te halen want ik ben nog niet zo heel lang bekend met deze site. Superfoto's en volgens mij vermaken jullie je prima. Waarschijnlijk niet eens tijd voor Sofie en da's eigenlijk nog wel mooi ook!
De vakantie gaat nu ook hier van start en ik ga genieten in Italie. Tot na de vakans!
groeten van Den. -
01 Juli 2004 - 14:10
Je Zussie/schoonzussie:
Heel erg lief dat je iedereen iets toewenst maar ik mis mijn naam in dat rijtje!!!, ik die opgescheept zit met Ips die heel de dag zichzelf verwent met het lopend buffet (wat niet bedoelt is voor hem!!) van heerlijke appels vd markt.
Maak maar goed schoon want ze komen er aan!!
Wat gaaf dat jullie ook voetbal kunnen kijken, wij hebben het in de stad bekeken, het was na afloop behoorlijk stil.
Nou jullie ook een hele fijne vakantie!!!!!! -
01 Juli 2004 - 15:21
Merel:
hoi hoi, nou mijn laatste tentamens gehad dus ik heb officieel vakantie... maar ik ben veel aan het werk plus ook nog rijlessen. (en die gaan heeel goed!).
veel succes met schoonmaken in je eentje (van thijs moet je geen hulp verwachten hij weet niet eens wat afwassen is laat staan ramen lappen!)
veel plezier!!
grtjs merel -
04 Juli 2004 - 08:29
Nic:
Judith en Joep,
Jullie zijn geweldig! Maar we weten ook wel dat jullie Ips gewoon aan het vestmesten zijn voor de kerst. Toch een kusje voor jullie xje -
04 Juli 2004 - 13:30
K2:
Kun je niet iemand regelen die dat schoonmaken voor jou doet? Hier zou dat geen probleem zijn. je moet juist veel moeite doen om iets te mogen schoonmaken...haha
Ok, ik ga weer verder met genieten, doeidoei -
07 Juli 2004 - 20:11
Essy:
jeh !!!!!!!het is eindelijk gelukt.ik zit in het juiste bestand en heb de juiste knop gebruikt. als jullie maar lang genoeg weg blijven wordt het nog wat. kus es -
11 Juli 2004 - 20:07
Jan Bosch:
Nicole en Thijs
Leuk je zo te kunnen volgen bij het verwezenlijken van jullie droom. Heel veel succes hiermee en tot de volgende keer.
Jan -
13 Juli 2004 - 11:23
Janneke:
Hallo Nicole en thijs we zijn nu op Vlieland en willen jullie even groeten.
Ook nog veel plezier met Theo en Hanny leuk dat ze jullie komen opzoeken.
We zijn nu in een internetcafe en gaan vrijdag op de fiets via via terug naar ermelo.
Veel liefs van ons allemaal behalve bram die is thuis -
13 Juli 2004 - 17:44
Afdeling Ghana:
lang zal ze leven
lang zal ze leven
lang zal ze leven in de gloria
in de gloria
in de gloria
hoera
hoera
HOERAAAAAAA!!!! -
13 Juli 2004 - 17:48
Maarten En Cat:
ok, beetje flauw...
maar we menen het natuurlijk wel. We proberen je al de hele dag te smssen, maar we zitten in afrika he....en dan heb je soms geen bereik.... sorry
Dus dan maar zo!
geniet van je verjaardag nic! En de rest natuurlijk ook. Dikke kussen voor iedereen. -
14 Juli 2004 - 07:33
Jook:
van Harte allerlekkerste dikke kuzz Jook
Mail je binnekort!!!! Laf joe heel veel