Werk - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu Werk - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van nicoleenthijsopreis - WaarBenJij.nu

Werk

Door: Nicole

Blijf op de hoogte en volg

23 Juli 2004 | Thailand, Bangkok

Het moet er weer eens van komen want het is veel te lang geleden. Het wordt echt onmogelijk alles te vertellen wat we deze laatste weken allemaal hebben gedaan, maar ik zal mijn best doen.

12 Juli was het zover, Thijs zijn ouders kwamen. Al lezend in mijn duitse openwater dive manual stond ik te wachten, waar blijft Thijs nou? Ik was iets dichter in de buurt van het vliegveld dan Thijs, maar mevrouwtje ongeduld werd al snel gerust gesteld.

Precies op tijd kwamen Hanny en Theo aan. Na alle knuffels, kussen en heel wat geklets wat we gewoon konden voort zetten op de brommer, gingen we op huis aan. Ja op de brommer ja, we hebben namelijk geen ander vervoer middel en een taxi is 'duur'. ( wij hebben er ook zo 1 met versnelling Cat, echt lachen he?)

s'Avonds hebben we Hanny en Theo kennis laten maken met onze favoriete pat thai (over heerlijke thaise maaltijd) take away. Ondertussen begonnen mijn preverjaardag zenuwen op te spelen. Beetje op tijd naar bed dan maar.

s'Ochtends mocht ik niet mijn bed uit, ik moets nog maar even mijn ogen dicht doen. Geen probleem ze vielen alweer dicht. Tot ik gewekt werd voor het ontbijt. Jippie er waren slinger En ballonnen mijn dag kon niet meer stuk. Na alle cadeau's en kaartjes die Hanny en Theo meegenomen hadden (allemaal super bedankt ene Truus en Piet, heerlijke olie bedankt). Toen vertelde het meisje van het kantoor dat er post was. Lang kon ik natuurlijk niet wachten en ben met Theo het op gaan halen. Nog meer kaarten en een pakketje (echt super Fre en Tjeerd)! Ik wil iedereen bedanken, bedankt was echt te gek, zo was je er toch een beetje bij.

Bij de thee had Thijs een brownie taart besteld bij Poo, mmmmmm wat was dat heerlijk. Nog even naar het strant en het was alweertijd voor avond eten, bij Poo natuurlijk.

Poo had allemaal bloemen op en bij onze tafel gezet ennn balonnen. Ik heb hele mooie bloemen van haar gekregen, echt een schatje.

Natuurlijk heb ik pa en ma aan de lijn gehad (heb nog steeds niets gekocht, komt nog x) en Fre, Merel en Wouter, ja toch leuk zo'n verjaardag.

De volgende dag was voor mij weer feest, mijn eerste open water studenten. Om gelijk lekker makkelijk te beginnen in het duits (mijn duits is erg goed ug ug ug). Ik heb me er doorheen geslagen en heb er erg van genoten.
Thijs begon een paar dagen later met een Dive master job. We hebben kaartjes laten maken en die bij duikscholen langs gebracht.

Dat heeft wat op geleverd want we zijn nu steeds aan het werk. Het ziet er naar uit dat alles op zijn pootjes komt. Bij 3 duikscholen werken en we kunnen nog een website van een duikschool vertalen als we even niets te doen hebben. Eindelijk lekker veel duiken en lesgeven.

Als je het tot hier helemaal gelezen hebt dan lees je snel of hoef je niet te betalen voor internet.

Heel veel liefs en Knuffels Thijs en Nic x

• 24 Juli 2004 - 06:31

Theo En Hanny:

lekker, dat het werken lukt. Nog contact met de Ned familie?? Ben benieuwd. Morgen naar Kao Yai Park.
    De olie is van t Trees en ome Wim! tot gauw liefs

• 24 Juli 2004 - 17:49

Merel:

ach so sehr gut! sie haben gearbeit! und sehr slim om kaartjes te laten machen! sehr sehr toll. ok ff gewoon nederlands. BETER!! echt beter dat jullie nu lekker kunnen werken en dus ook kunnen sparen. dat scheelt denk ik wel een hoop zorgen voor jullie. voor ons scheelt dat ook een hoop hebben we toch nog een vakantie adresje in het buitenland! (geintje)
    veel succes met werken nog en ik hoop dat jullie nog veel meer klanten zullen krijgen!
    grtjs merel

• 24 Juli 2004 - 19:08

Niels:

Hey Thijs en Nicole.
    Het is een tijd geleden dat ik in jullie dagboek gekeken heb. Alsnog gefeliciteerd met jullie instructeur diploma's! Als ik die verhalen zo lees en die foto's zie ben ik echt wel een b-tje jalours. Als ik volgend jaar meer vakantie heb mogen jullie mij ook wel leren duiken. Colinde is net terug van de Antillen, ze zou haar duikbrevet gaan halen, maar er zat iets verstopt in haar hoofd (buis van eustachius?) Dus ze kon niet dieper dan 4 meter duiken, en ze heeft haar brevet dus nog niet. Ik ga over een paar weekjes mn parachute-brevet halen. Tis anders dan duiken, maar het lijkt me ook wel erg gaaf.
    Doe flipper de groeten als jullie hem tegenkomen. groetjes Niels

• 26 Juli 2004 - 06:28

Ans:

Gelukkig, jullie hebben werk. Zeg maar een pak van ons hart. Lieverds, dikke knuffels

• 26 Juli 2004 - 20:26

Agnes:

Bonjour,nog gefeliciteerd met je verjaardag ik zat toen in frankrijk dus kon ik je niet mailen.Ben nu net terug heb echt genoten wat een luxe zeg 6 weken vakantie!Maar dat went snel!En jullie maar werken maar dat lijkt mij nu echt niet vervelend.Dikke kus

• 28 Juli 2004 - 22:03

An Dré:

Gefeliciteerd!
    Komen daar in Thailand ook nog je schone ouders op verjaarsdagvisite! En was het ook nog niet in het weekend! Dat doen ze bij mij zelden. Ik wens jullie een geweldige tijd samen.
    Groeten van Jannekem en André

• 31 Juli 2004 - 09:52

Judith:

Ik heb hem helemaal gelezen ondanks dat ik op betaalt internet zit (of dat geen liefde is!) Fijn dat jullie hoop werk hebben (we hadden wel gehoopt dat jullie met paps en mams mee terug kwamen!)Nou veel liefs en tot mails

• 02 Augustus 2004 - 13:35

Cas:

Beter laat dan nooit. Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag !

Groetjes..

• 02 Augustus 2004 - 19:52

Afdeling Ghana:

Voordat wij naar onze favoriete chopbar (rijst, kip en salade) gaan nog even jullie site gelezen. We gaan de laatste nacht in, overmorgen in Nederland. Erg tof dat jullie werk hebben, moeten wij ook eens doen...
    Liefs, Maarten en K2

• 12 Augustus 2004 - 11:46

Marjanneke:

Hey Nic,
    wat heb jij een fantastische verjaardag gehad je boft maar met zn vent en schoonouders, super.
    Werkse en geniet ook
    Liefs

• 12 Augustus 2004 - 12:53

Hanny:

Als iemand nog een logeeradres in Thailand zoekt...... Ook heb ik wel suggesties waar je kunt leren duiken!!!

• 13 Augustus 2004 - 02:29

Hoi Toppertje:

Bedankt voor de geweldige duiken. We bellen je zodra we weer op Samui zijn. Zijn de foto's mooi geworden?

Groetjes, Maris en Ferry

• 13 Augustus 2004 - 07:48

Jook:

Wat een gave foto,s weer!!!!
    Nicky die laatste dat jullie geslaagd zijn.JAAAA zo ken ik je weer.
    Mis you en laf joe XXX