Up date
Door: Nicole
30 Augustus 2004 | Thailand, Bangkok
Jullie zullen wel denken dat we jullie vergeten zijn. Nou niet dus. Om nu te zeggen dat we te druk waren om te schrijven is te gemakkelijk. We waren gewoon te moe om s'avonds op de brommer te stappen en naar de internet te gaan. Te moe en te druk zijn we eigenlijk nog steeds, maar ik vond dat ik me daar maar even overheen moest zetten.
Echt veel intressants is er niet gebeurd. We zijn nog steeds hard aan het werk. Elke dag voor de laatste 2 weken, ok we hebben op die ene vrije dag een borderrun (nieuw visum halen in Malysie) gedaan, maar dat kan je moeilijk een vrije dag noemen als je om 4 uur s'ochtends wordt opgehaald de hele dag in een minibus te zitten en s'avonds pas om 7 uur terug te zijn.
Aan de andere kant kan je natuurlijk wel slapen. Boekje lezen uit het raam staren.
Wel hebben we een nieuw huis gevonden, bij onze Thai'se moeder Poo. Binnenkort kunnen jullie het zien want Andrew is een website voor haar aan het maken. Het is echt schitterend onze achtertuin is jungle, tenminste de thai'en nioemen het zo. Eigenlijk zijn het gewoon heeeeeel erg veel palmbomen. Ik heb er vandaag al een tasje naar toe gebracht. Daarna ben ik even bij Poo geweest om te zeggen dat ik de sleutel bij haar moeder heb opgehaald. Ze vertelde dat het heel goed was dat ik al iets heb overgebracht. Het is namelijk een geluksdag. Boedhisten, moeten alles op een bepaalde dag doen. Als je gaat trouwen ga je naar een monnik en die verteld op welke dag je dan moet trouwen. Er intressant.
Jullie hadden trouwens niet helemaal gelijk we hebben wel al wat verteld over Song kran, maar dat is al weer weken/ maanden geleden das waar. Ik moet wel zeggen dat we nu we een beetje gewend zijn aanhet lesgeven en niet alles elke keer hoefen op te zoeken we meer tijd over hebben om de mensen en de taal te leren kennen. Nu we besloten hebben om hierna nog een paar maanden naar de westkust te gaan vind ik toch dat hoe moeilijk de taal ook is toch het een en ander moeten kunnen. Het leuke is dat de chauffeur en zijn vrouw van Captain Caveman geen Engels spreken, maar hard aan het oeffenen zijn, dus wij doen met ze mee en leren zo wat meer Thai's.
Verder weet ik ff niets meer te vertellen.
Dus tot gauw dikke kus Nic en Thijs
Jook, hoe is het met je man?
Cat, er zit niks anders op je moet maar ff langskomen. Ik ben nu wel erg nieuwsgierig.
Maarten, maak ff een foto van Cat en als je toch bezig bent ook van Juut d'r nieuwe kapsel.
Is het echt zo erg?
SBBO'ers, succes met jullie nieuwe studenten, ik denk aan jullie.
Merel, bedankt voor je geweldige foto's
Nee Merel dit is een andere Merel, mare wel sparen hoor ofe zijn er stiekum andere plannen in de richting van iets wits en sluiers enzo?
Fre, je bent echt een stuk met je haar zo, anders ook natuurlijk, huis al konijn klaar?
Ferry en Maris bedankt voor de foto's ik hoop dat ik mijn foto's van jullie kan vinden, ze moeten op een cd staan denk ik.
Claudia GEFELICITEERD!!!
Juut, ben je al afscheid aan het nemen van mijn schatje?
30 Augustus 2004 - 13:41
Odette:
hee Nicole en Thijs, allereerst sorry sorry sorry, oeps je verjaardag helemaal vergeten. nog gefeliciteerd. door al het klussen, verhuizen en werken helemaal vergeten. Geen excuus maar toch. Wat goed dat jullie een dak boven het hoofd hebben gevonden, gefeliciteerd. De vakantie is helaas omgevlogen anders was ik even komen kijken, hi, hi. 6 september ook weer met de studie beginnen, heb er zin in! Perfect om te lezen dat alles zo goed gaat met jullie, ga zo door! Dikke kus, Odette -
30 Augustus 2004 - 13:56
Ton Zuijderduin:
Ha die Nicole & Thijs.
Deze week zijn we weer begonnen op de SBBO en een hele kichting nieuwe kapsters is weer opgekomen. Na de vakantie waren er leuke en minder leuke berichten, vooral op het gebied van ziekte & gezondheid. Met de moeder van Marjan gaat het stabiel, Johan van Anne en haar moeder werden geopereerd en met Ellen, de dochter van Yvonne gaat het erg slecht.
Leuker zijn de volgende berichten:
Joke heeft een nieuwe vent opgedoken bij Lowlands en is weer tante geworden na een zinderende bevalling. Suus werd afgelopen donderdag 30 en overal was dat aangeplakt op school. Frank wordt vandaag een jaartje ouder; dus de cadeaupot is al weer bijna leeg!
Deze week gaan we ons opmaken voor de introductie van de BOLLERS, dus aan werk geen gebrek.
Leuk om te horen dat alles zo goed verloopt tijdens de duiklessen ! Er blijft nog maar 1 ding over om jullie toe te wensen: hou je Thai daar ! -
30 Augustus 2004 - 14:55
Esther:
Hoi Nicole en Thijs,
Inmiddels alweer twee weken terug van vakantie. We hebben het heerlijk gehad en lekker ontspannen. Gaan woensdag lekker bij Fre en Tjeerd eten in jullie huisje, gezellig! Nou, eigenlijk verder niks nieuws te vertellen dus dan maar een dikke kus:: XXXXXXXx -
30 Augustus 2004 - 15:51
Hanny:
Ook erg dat we niet weten hoe jullie nu wonen......
Zijn de dozen al ingepakt??? -
30 Augustus 2004 - 17:02
Merel:
wat heeft iedereen toch met zijn haar gedaan?ik laat het pas weer knippen als ik nicole zie! (het ziet er dus nu ook uit als stro)
oja en welke merel bedoel je met wit en sluierigs? ik wist ook niet dat we met z'n tweeen zijn. osucces met verhuizen groetjes merel (utrecht) -
31 Augustus 2004 - 12:51
Jook:
Die vent die houd ik!!!!!
Hijs helemaal lekker.
Nix meer aan doen.
Dikke kuzz -
01 September 2004 - 09:50
Judith:
Ben je al langs een monnik geweest??!!
Ik ga Ips zeker missen, maar hij komt in goeie handen. Ik denk dat ips het geweldig had gevonden om een jungle in zijn tuin te hebben...... -
05 September 2004 - 09:57
W1 En K2:
O ja, in aanvulling op het mailtje, thijs en nic: zondagavond eten we griesmeelpudding met warme bessensap, mmmmmm. Er is genoeg, dus als jullie willen...
Liefs, Arnhem -
05 September 2004 - 12:37
Agnes:
leuk huis,jullie zitten daar wel oke.even wat slecht nieuws Ellen van Yvonne en Rien is overleden.En verder heb je al het nieuws van de sbbo al van ton vernomen.Nou genieten jullie nog maar lekker verder groetjes -
09 September 2004 - 11:37
Michiel:
Tja, wel echt heel erg lang niets laten horen maar we zullen het er maar op houden dat ik druk was, waarmee? Joost mag het weten!? In ieder geval merk ik dat ik een hoop heb gemist en ik ga zo eerst even teruglezen... wat betreft haar...ik raad iedereen aan zijn kop kaal te scheren!!! Das het beste denk ik. Likje ikke!
Oh ja, Thijs, ik stuur je ook nog even een meel met al m'n avonturen duss... -
09 September 2004 - 14:09
Jook:
Zit hier op school ff naar je koppie te kijken op de foto, word ik toch wel wat weemoedig Nicky. Mis je wel hoor!!!!
this toch anders. Maarja ff lekker tegen je zeuren en dan kan ik er weer ff tegen.
Mis je laf joe veel te veel. geef thijs ook een dikke knuffel
groetjes Jook -
27 September 2004 - 11:07
Esther:
Bedankt voor jullie lieve smsje op mijn verjaardag!! Echt helemaal super. Dikke kus: xX